| 13 Nisan, 2009, 16:29:10 |
salih
Yeni Kardeş
Rep: 1
Konu Sayısı: 1
|
 |
« :» |
|
ÖNEMLİ..!! RAHATSIZ BİR BEBEK İÇİN YASİN-İ ŞERİF VE ŞİFA DUALARINI OKUMA RİCASI.:!!
SELAMÜN ALEYKÜM DEĞERLİ ARKADAŞLARIM..!! ALLAH RIZASI İÇİN SİZLERDEN BİR RİCAM VAR ANNE KARNINDAKİ BEBEĞİMİN RAHATSIZ OLDUĞUNU ÖĞRENDİK, (Amniyosentez sonucu: Kromozom Kuruluşu: 47,XX,+21 (Down Sendromu) EŞİM ŞU ANDA HAMİLELİĞİNİN 7. AYINDA.
ALLAH RIZASI İÇİN BEBEĞİMİZE SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZDAN RİCAMIZ; YASİN-İ ŞERİF SURESİNİ (KURAN-I KERİM’İN KALBİ OLDUĞU İÇİN), SELAVATI ŞERİFE ve BİLDİĞİNİZ DUALARI OKURMUSUNUZ. .?? ZAMAN OLARAK SINIRLAMA YOK VE ACELE DEĞİL..!! ÇEVRENİZDEKİ ARKADAŞ VE AKRABALARINIZA DA DAĞITARAK YASİN-İ ŞERİF SURESİ, SELAVAT, vs. DUALAR OKUNMASI İÇİN ANNE BABA VE BEBEĞE YARDIM EDECEKLERDEN ALLAH C.C. RAZI OLSUN İNŞALLAH KAÇ ADET OKUNDUĞUNU VE DAĞITTIĞINIZI DA BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.. * NOT (1) : OKUMADA SINIR YOKTUR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Nisan, 2009, 18:00:36 |
Şuheda
Aktif Kardeş
Rep: 10
Konu Sayısı: 67
Uyarı Puanı:  %0
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
İnşallah okuruz kardeşim, duada ederiz, sizin derdiniz bizim derdimiz. Allah şifalar versin ve Allah yardımcınız olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Nisan, 2009, 21:14:53 |
said
Aktif Kardeş
Rep: 15
Konu Sayısı: 101
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
Selam aleyküm abi, Allah şifalar versin inşallah ben 5 tane okudum dualarımı ve yasin okumayı bırakmayacam.
|
|
|
|
|
|
Miskin yunus biçareyim baştan aşağı yareyim dost elinde avareyim gel gör beni aşk neyledi
|
|
|
|
|
| 17 Nisan, 2009, 14:12:51 |
orgucu
Yeni Kardeş
Konu Sayısı: 0
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
ben birsey onermek istiyorum eger cani gonulden bunu uygularsaniz eminim karsiligini gorursunuz ben denedim ve elhamdulillah cok sukur karsiligini gordum su mubarek cuma gunun de bence yapin ben de okurum iinsallah sure-i yasini dortdefa ust uste dortkere aravermeden okuyup ondan sonra simdiyazacagim duayida ust uste dortkere okursa guzel allahim isteklerinizi geri cevirmez ama cani gonulden dermanin allahtan gelecegine inanaraktan yasin den sonra okunacak duayi yaziyorum salavat getimeyide unutmayin (subhanel muneffisi an kuulli medyunin subhanel muferrici an kulli mahzunin suphane men ceale hazainehu beynel kafi vennuni subhane men iza irade sey en yagule lehu kun fe yekun ya yamuferrecu ferric ya muferrecu ferric ; burasi drtdefa tekrarlanir) ferric anni hemmi ve gammi burda g harfi ustunde isarati var fercen acilen gayra acilen birahmetike ya erhamerrahimin ) harflerin unlemlerini koyamadim ama insallah allah kalbinizin temizligini bilir ve kabuleder elimden geldigince yazdim yanlisim varsa allah affetsin ben korkarim yanlis okunmasindan allah sifa fersin insallah birsey daha soylemek isterim sabah namazin dan sonra yapilan dua larda kobul olur aslinda allaha nezaman dua edersen et kalp ten allah geri cevirmez ben buna inanirim sabah namazi insanin allaha daha yakin hissettiriyor sanki onun yanindaymis siniz gibi yeterki inanin cok uzun oldu ama dayanamadim paylasmak istedim allaha emanet olun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Nisan, 2009, 19:58:04 |
AkBilge
İyi kardeş
Rep: 5
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
1 tane de Yasin biz okuyalım inşaallah kardeşim 41 adet yaparsanız inşaallah şifa bulur bir de salatı Tefriciye dağıtın Mevlamız hayırlısı ile şifalar nasib etsin kardeşim Allah Celle Celalühü yar ve yardımcınız olsun
|
|
|
|
|
|
Ölüm Var
|
|
|
| 18 Nisan, 2009, 14:04:17 |
berna_8776
Yeni Kardeş
|
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
tabi ki hiç üzülmeyin ALLAHIMIZ HEP YANIMIZ DA BENDE 20 TANE OKUDUM DAHA OKUYACAM İNŞALLAH SİZE YAZARIM ALLAH ŞİFALAR VERSİN
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Nisan, 2009, 14:38:09 Gönderen: berna_8776 »
|
|
|
|
|
| 19 Nisan, 2009, 02:13:45 |
EfnAn
İyi kardeş
Rep: 4
Konu Sayısı: 3
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
Allah acil şıfalar versin inşallah bende 500 tefriciye çekeceğim Allah kabul buyursun .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Nisan, 2009, 10:52:09 |
karamone
Yeni Kardeş