Gönüllere İnen Ses
15 Rebiü'l-Evvel 1433
09 Şubat, 2012, 01:50:24 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: ÖNEMLİ! LÜTFEN OKUYUP DUAYA KATILABİLİRMİSİNİZ..
Cevap SayisiCevap Sayisi: 23 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1490 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÖNEMLİ! LÜTFEN OKUYUP DUAYA KATILABİLİRMİSİNİZ..  (Okunma Sayısı 1490 defa)
13 Nisan, 2009, 16:29:10
salih

Yeni Kardeş
*

Rep: 1

Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 2

Uyarı Puanı:
%0
« :»

ÖNEMLİ..!! RAHATSIZ BİR BEBEK İÇİN YASİN-İ ŞERİF VE ŞİFA DUALARINI OKUMA RİCASI.:!!

SELAMÜN ALEYKÜM DEĞERLİ ARKADAŞLARIM..!!

ALLAH RIZASI İÇİN SİZLERDEN BİR RİCAM VAR

ANNE KARNINDAKİ BEBEĞİMİN RAHATSIZ OLDUĞUNU ÖĞRENDİK, (Amniyosentez sonucu: Kromozom Kuruluşu: 47,XX,+21 (Down Sendromu) EŞİM ŞU ANDA HAMİLELİĞİNİN 7. AYINDA.

ALLAH RIZASI İÇİN BEBEĞİMİZE  SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZDAN RİCAMIZ; YASİN-İ ŞERİF SURESİNİ (KURAN-I KERİM’İN KALBİ OLDUĞU İÇİN), SELAVATI ŞERİFE ve BİLDİĞİNİZ DUALARI OKURMUSUNUZ. .??

ZAMAN OLARAK SINIRLAMA YOK VE ACELE DEĞİL..!!
ÇEVRENİZDEKİ ARKADAŞ VE AKRABALARINIZA DA DAĞITARAK  YASİN-İ ŞERİF SURESİ, SELAVAT, vs. DUALAR OKUNMASI
İÇİN ANNE BABA VE BEBEĞE YARDIM EDECEKLERDEN ALLAH C.C. RAZI OLSUN İNŞALLAH

KAÇ ADET OKUNDUĞUNU VE DAĞITTIĞINIZI DA BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.. *

NOT (1) : OKUMADA SINIR YOKTUR.

13 Nisan, 2009, 16:42:50
Visal

Delikanlı Yönetici
Aktif Kardeş
*

Rep: 13

Konu Sayısı: 348 Mesaj Sayısı: 543

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #1 :»

Tabikide inşallah okuruz kardeşim, duada ederiz. Burayada yazarız. Siz sayfanın üstündeki haberdar et seçeneğini aktif ederseniz iyi olur. Böylece konuya yazılan cevaplardan da haberdar olursunuz. Allah şifalar versin inşallah...
13 Nisan, 2009, 18:00:36
Şuheda

Aktif Kardeş
*

Rep: 10

Konu Sayısı: 67 Mesaj Sayısı: 272

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #2 :»

İnşallah okuruz kardeşim, duada ederiz, sizin derdiniz bizim derdimiz. Allah şifalar versin  ve Allah yardımcınız olsun
16 Nisan, 2009, 21:14:53
said

Aktif Kardeş
*

Rep: 15

Konu Sayısı: 101 Mesaj Sayısı: 226

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #3 :»

Selam aleyküm abi, Allah şifalar versin inşallah ben 5 tane okudum dualarımı ve yasin okumayı bırakmayacam.

Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Miskin yunus biçareyim
baştan aşağı yareyim
dost elinde avareyim
gel gör beni aşk neyledi
17 Nisan, 2009, 00:01:56
Erguvan

Emektar Yönetici
Süper Kardeş
*

Rep: 35

Konu Sayısı: 1624 Mesaj Sayısı: 2885

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #4 :»

Peygamber Aleyhissalâtu Vesselâm Efendimiz:
"Ma enzelallahü daen illa enzelallahü şifaen"
Manası : Allah her gönderdiği bir dert içinde bir deva göndermiştir buyurmuştur.

Efendimiz (S.A.V) yine bir hadisi şeriflerinde :
"Ey Allah’ın kulları .. hastalarınızı tedavi ediniz, zira  Allahü Teala hiçbir hastalık yaratmamıştır ki şifasını da yaratmış olmasın." buyurmuştur.

Rabbim şafi ismi şerifi yüzü suyu hürmetine acil şifalar göndersin inşaallah kardeşim.

Biz arkadaşlarla bebeğiniz için yarın Cuma (17 nisan) vaktinde başlayıp önümüzdeki Cumaya (24 nisan) kadar 4444 tefriciye okumaya karar verdik. İnşaallah yarın başlayacağız. Siz ve eşinizde iştirak edersiniz. Sitemizdeki diğer kardeşlerimizden katılım olursa çok iyi olur. Ne kadar çok kişinin duası olursa biiznillah o kadar iyi olur inşaallah. Okuyan kardeşlerimiz ne kadar okuduklarını buraya belirtsinler. Allah (c.c) hepimizden razı olsun.

Tefriciyeyi bilmeyen kardeşlerimiz aşağıdaki linkten bulabilirler.
http://www.gonulderyasi.com/index.php/topic,2065.0.html

Sermayem Rahmetin, İlacım Cemalindir...
YARSIN… CANSIN… ŞİFASIN

Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yârin kitâb-ı hüsnünün Hayrânı olmuştur gönül
Bülbül gibi gül yüzünün Nâlânı olmuştur gönül...
17 Nisan, 2009, 14:12:51
orgucu

Yeni Kardeş
*

Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 9

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #5 :»

ben birsey onermek istiyorum eger cani gonulden bunu uygularsaniz eminim karsiligini gorursunuz ben denedim ve elhamdulillah cok sukur karsiligini gordum su mubarek cuma gunun de bence yapin ben de okurum iinsallah sure-i yasini dortdefa ust uste dortkere aravermeden okuyup ondan sonra simdiyazacagim duayida ust uste dortkere okursa guzel allahim  isteklerinizi geri cevirmez  ama cani gonulden dermanin allahtan gelecegine inanaraktan  yasin den sonra okunacak duayi yaziyorum salavat getimeyide unutmayin      (subhanel muneffisi an kuulli medyunin subhanel muferrici an kulli mahzunin suphane men ceale hazainehu beynel kafi vennuni subhane  men iza irade sey en yagule lehu kun fe yekun ya yamuferrecu ferric ya muferrecu ferric ; burasi drtdefa tekrarlanir) ferric anni hemmi ve gammi burda g harfi ustunde isarati var fercen acilen  gayra acilen birahmetike  ya erhamerrahimin )    harflerin unlemlerini koyamadim ama insallah allah kalbinizin temizligini bilir ve kabuleder elimden geldigince yazdim yanlisim varsa allah affetsin ben korkarim yanlis okunmasindan allah sifa fersin insallah  birsey daha soylemek isterim sabah namazin dan sonra yapilan dua larda kobul olur aslinda allaha nezaman dua edersen et kalp ten allah geri cevirmez ben buna inanirim sabah namazi insanin allaha daha yakin hissettiriyor sanki onun yanindaymis siniz gibi yeterki inanin  cok uzun oldu ama dayanamadim paylasmak istedim allaha emanet olun
17 Nisan, 2009, 19:58:04
AkBilge

İyi kardeş
*

Rep: 5

Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 29

WWW Offline

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #6 :»

1 tane de Yasin biz okuyalım inşaallah kardeşim
41 adet yaparsanız inşaallah şifa bulur bir de salatı Tefriciye dağıtın
Mevlamız hayırlısı ile şifalar nasib etsin kardeşim Allah Celle Celalühü yar ve yardımcınız olsun

Ölüm Var
18 Nisan, 2009, 14:04:17
berna_8776

Yeni Kardeş
*

Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #7 :»

tabi ki hiç üzülmeyin ALLAHIMIZ HEP YANIMIZ DA BENDE 20 TANE OKUDUM DAHA OKUYACAM  İNŞALLAH SİZE YAZARIM ALLAH ŞİFALAR VERSİN
« Son Düzenleme: 18 Nisan, 2009, 14:38:09 Gönderen: berna_8776 » Logged
19 Nisan, 2009, 02:13:45
EfnAn

İyi kardeş
*

Rep: 4

Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 30

WWW Offline

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #8 :»

Allah acil şıfalar versin inşallah bende 500 tefriciye çekeceğim Allah kabul buyursun .

Güldiyarından.blogcu.com
Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş YapınResimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş Yapın
19 Nisan, 2009, 10:52:09
karamone

Yeni Kardeş
*

Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #9 :»

Allah şifa versin inşallah ben de 3 tane yasin-i şerif okuyacağım inşallah

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır