Gönüllere İnen Ses
15 Rebiü'l-Evvel 1433
09 Şubat, 2012, 02:34:23 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Hazret-i Mahmud Sâmî (k.s.)’un Nasihatları
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 301 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hazret-i Mahmud Sâmî (k.s.)’un Nasihatları  (Okunma Sayısı 301 defa)
04 Nisan, 2009, 18:23:37
Deryagül

Hüzn-ü Hazan
Emektar Yönetici
Süper Kardeş
*

Rep: 32

Konu Sayısı: 1309 Mesaj Sayısı: 2245

Uyarı Puanı:
%0
« :»

Hazret-i Mahmud Sâmî (k.s.)’un Nasihatları

Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş YapınResûlullâh (s.a.v.) Efendimizi gören mü'min ile görmeyen mü'minin farkı güneş görmüş bitki ve meyve ile serada yetişip güneş görmeyen bitki ve meyvenin farkı gibidir.

Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş YapınBizler ashâb-ı kirâmın yanında komutanın karşısındaki asker gibi olmalıyız.

Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş YapınHer kap içindekini sızdırır. Bal küpünden bal, sirke küpünden sirke sızar.

Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş YapınYemek için yaşamamalı, yaşamak için yemeliyiz.

Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş YapınAz yemek ömrü kısaltmaz, çok yemek ömrü uzatmaz.

Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş YapınHac bir ganîmettir. İhvan bundan istifâde etsin.

Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş YapınAllâh azîmüşşânı kalben zikreden ile zikretmeyenin farkı cesed dirisi ile ölüsünün farkı gibidir.

Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş YapınMusâfaha için kıyâm gerekir.

Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş YapınBiz burada çok inceleriz çünkü yarın kabirde çok inceleneceğiz.

Beni bir ben bilirim, bir de Yaradan,
Bana bir ben gerek, bir de beni anlayan...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF 2008 SMF © 2006, Simple Machines LLC