| 15 Mayıs, 2009, 13:00:46 |
|
Deryagül
|
 |
« Yanıtla #40 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş YapınRasulüm selamım var sana, salatım var sana, bu küçük yürek ram olmuş aşkına...
|
|
|
|
|
|
Beni bir ben bilirim, bir de Yaradan, Bana bir ben gerek, bir de beni anlayan...
|
|
|
| 15 Mayıs, 2009, 17:28:50 |
kardelen
Moderator
Özel Kardeş
Rep: 23
Konu Sayısı: 834
Uyarı Puanı:  %0
|
 |
« Yanıtla #41 :» |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Haziran, 2009, 12:47:01 |
Erguvan
Emektar Yönetici
Süper Kardeş

Rep: 35
Konu Sayısı: 1625
Uyarı Puanı:
%0
|
 |
« Yanıtla #42 :» |
|
Yâ Rabbî...
Bize sarsılmaz bir imân, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalp, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, sâlih evlat, dünya ve ahirette güzellik ihsan et, ana ve babamızı da mağfiret eyle...
Ya Rabbî...
Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, bütün enbiyanın, Ehl-i beytin, Eshab-ı Kiramın ve bütün Evliyay-ı Kiramın sevgisini ve sevgisine kavuşturacak amel ve işleri nasip eyle...(Amin)
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...
|
|
|
|
|
|
Sermayem Rahmetin, İlacım Cemalindir... YARSIN… CANSIN… ŞİFASIN Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş Yapın
Yârin kitâb-ı hüsnünün Hayrânı olmuştur gönül Bülbül gibi gül yüzünün Nâlânı olmuştur gönül...
|
|
|
| 26 Haziran, 2009, 17:21:11 |
|
|
|
| 03 Temmuz, 2009, 12:58:57 |
|
Deryagül
|
 |
« Yanıtla #44 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş YapınAllahım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
|
|
|
|
|
|
Beni bir ben bilirim, bir de Yaradan, Bana bir ben gerek, bir de beni anlayan...
|
|
|
| 03 Temmuz, 2009, 13:05:45 |
kardelen
Moderator
Özel Kardeş
Rep: 23
Konu Sayısı: 834
|
 |
« Yanıtla #45 :» |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Temmuz, 2009, 18:47:13 |
ensar
Paylaşımcı Kardeş
Rep: 4
Konu Sayısı: 58
|
 |
« Yanıtla #46 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
Selam ile ağızdan çıkan kelam bakileşir, İnsan bu kelam ile bir lahza melekleşirResimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
| 03 Temmuz, 2009, 22:03:33 |
said
Aktif Kardeş
Rep: 15
Konu Sayısı: 101
|
 |
« Yanıtla #47 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
Miskin yunus biçareyim baştan aşağı yareyim dost elinde avareyim gel gör beni aşk neyledi
|
|
|
| 14 Ağustos, 2009, 13:25:01 |
|
|
|
| 21 Ağustos, 2009, 13:28:48 |
|
Deryagül
|
 |
« Yanıtla #49 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş YapınYâ Rabbî...
Bize sarsılmaz bir imân, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalp, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, sâlih evlat, dünya ve ahirette güzellik ihsan et, ana ve babamızı da mağfiret eyle...
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|