| 27 Şubat, 2009, 15:31:34 |
kardelen
Moderator
Özel Kardeş
Rep: 23
Konu Sayısı: 834
Uyarı Puanı:  %0
|
 |
« Yanıtla #10 :» |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Mart, 2009, 13:07:04 |
|
Deryagül
|
 |
« Yanıtla #13 :» |
|
Allah'ım! Senin af ve mağfiretinin dairesi, bizi bela ve musibetlerden uzak tutacak kadar geniştir. Bize rahmetinle muamele buyur Allah'ım! Gazabından bizi emin kıl Rabbim.
Allah'ım! Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştır.
Allah'ım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Allah'ım! Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allah'ım! Bizleri Sen'i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana çok itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle.
Amiiiiin
|
|
|
|
|
|
Beni bir ben bilirim, bir de Yaradan, Bana bir ben gerek, bir de beni anlayan...
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Mart, 2009, 18:23:00 |
|
Deryagül
|
 |
« Yanıtla #16 :» |
|
|
|
|
|
|
|
Beni bir ben bilirim, bir de Yaradan, Bana bir ben gerek, bir de beni anlayan...
|
|
|
| 13 Mart, 2009, 18:32:09 |
kardelen
Moderator
Özel Kardeş
|
 |
« Yanıtla #17 :» |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Mart, 2009, 12:41:04 |
|
Deryagül
|
 |
« Yanıtla #18 :» |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Mart, 2009, 12:53:27 |
kardelen
Moderator
Özel Kardeş
|
 |
« Yanıtla #19 :» |
|
Cumanız mübarek, işiniz asan olsun, kalbiniz huzurla dolsun ve ömrünüz bereketli olsun! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|