|
|
| 06 Şubat, 2009, 01:12:21 |
|
Deryagül
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş Yapın Allah Teala (C.C), perşembe günü ikindi vaktinde, melekleri salavat-i şerife getirenlerin ismini yazmak için yeryüzüne gönderir. Cuma günü ve gecesi salavat getirmeyi ihmal etmemelidir.
|
|
|
|
|
|
Beni bir ben bilirim, bir de Yaradan, Bana bir ben gerek, bir de beni anlayan...
|
|
|
| 06 Şubat, 2009, 01:58:08 |
kardelen
Moderator
Özel Kardeş
Rep: 23
Konu Sayısı: 834
Uyarı Puanı:  %0
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş YapınAllâhümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Şubat, 2009, 12:32:41 |
hüzünlüköprü
Paylaşımcı Kardeş
Rep: 5
Konu Sayısı: 13
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BÜTÜN MÜMİN KARDEŞLERİMİZİN CUMASI MÜBAREK OLSUN
|
|
|
|
|
|
Kimseyi üzmemek ve kırmamak şartıyla dilediğin her şeyi yaşa;bir gün çekip giderken geride ne aklın kalsın nede senin yüzünden kırılmış bir yürek.............
|
|
|
|
|
| 13 Şubat, 2009, 14:14:43 |
|
Deryagül
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
|
|
|
|
|
|
Beni bir ben bilirim, bir de Yaradan, Bana bir ben gerek, bir de beni anlayan...
|
|
|
|
|
| 20 Şubat, 2009, 13:43:29 |
|
Deryagül
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Kayıt Olun veya Giriş YapınAllah'ım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Cumanız Mübarek Olsun, Rabbim Yapacağınız Her Türlü İbadet Ve Taatlerinizi Kabul Eylesin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|